De mooiste RVS trapleuningen maak je zelf

Als je je woning van boven tot beneden renoveert neem je de trapleuningen natuurlijk ook mee. Als de trap nog in goede staat verkeert kun je er ook voor kiezen om alleen je trapleuning te veranderen. Dit geeft het trappenhuis meteen de moderne en strakke uitstraling die past bij de rest van je huis. Zelf een trapleuning maken is niet zo moeilijk als je denkt, zeker als je kiest voor een materiaal als RVS.

Mooi, sterk en duurzaam

De afkorting RVS staat voor roestvrij staal. Deze staalsoort bestaat voor een deel uit chroom en deels uit koolstof. Dankzij het chroom krijgt het staal een prachtige glanzende beschermlaag. Behalve mooi is RVS ook heel hard, slijtvast en duurzaam. Een trapleuning van RVS is daardoor heel veilig. Omdat het RVS van zichzelf al heel mooi en sterk is hoef je het niet te schilderen of af te werken met een laklaag.

Maximale uitstraling, minimaal onderhoud

RVS is kwalitatief hoogwaardig materiaal wat je trapleuning de uitstraling van een design product geeft. Als de trapleuning eenmaal aan de muur zit heb je er vrijwel geen omkijken meer naar. Het materiaal is zo hard en sterk dat beschadigingen bijna niet voorkomen. Onderhoud is dus vrijwel niet nodig.

Stel zelf je trapleuning samen

Heel ingewikkeld is het niet om zelf een trapleuning van RVS in elkaar te zetten. Een winkel als Metaalshopper.nl verkoopt alle onderdelen die je nodig hebt. Zo ben je in één keer klaar. Omdat alle losse onderdelen op elkaar passen kun je naar hartenlust combineren. Zo weet je zeker dat de leuning altijd goed past in jouw trappenhuis. Het monteren is een fluitje van een cent. De losse onderdelen sluiten perfect op elkaar aan. Je hoeft ze dus alleen nog maar aan elkaar zetten en aan de muur te bevestigen.

Published by