Bijdragen aan een warme sfeer

Radiatoren worden in vrijwel elk huis gebruikt om warmte te verspreiden. Maar dat betekent niet dat ze er lelijk en lomp uit te hoeven zien. Verschillende bedrijven maken schitterende design radiatoren. Zo heb je een functioneel en stijlvol warmte element in je huis! Op cvkoopjes.nl zag ik schitterende radiatoren, ook wel ‘designradiatoren’ genoemd. Ik ben toen wat verder gaan kijken, en dit opende een hele nieuwe wereld voor me. Naast radiatoren zag ik ook boilers, ketels en meer goede aanbiedingen.

Functioneel design

Voor je badkamer heb je design radiatoren die zo zijn gemaakt dat je je handdoeken er aan op kan hangen. Op deze manier kun je je badkamer verwarmen, en tegelijkertijd je handdoeken of kleren drogen. Niet alleen ziet dit er mooi uit, het is ook praktisch en maakt veel ruimte vrij in je badkamer. Je hebt niet meer een radiator én handdoekstang nodig, maar kunt dit makkelijk en stijlvol combineren in 1 functioneel meubel. Tegenwoordig hoef je ook geen witte radiator meer te nemen. Je hebt ze in verschillende materialen en afwerkingen, en kunt zelfs kiezen voor een stijlvolle verticale variant, waardoor je meer ruimte over houd op je vloer.

Verbouwing in zicht?

Heb je een verbouwing van je badkamer gepland? Dan moet je niet vergeten om naar een radiator te kijken. Het is vaak makkelijk om voor hetzelfde te gaan als je al had, maar dan nieuw. Wist je dat het net zo makkelijk is om voor een designradiator te gaan? Qua aansluiting zijn ze hetzelfde, en als je hem op een andere plek wil plaatsen is dat ook geen probleem. Neem bij het ontwerpen van je nieuwe badkamer eens de radiator als startpunt, dan merk je hoe goed je creatief kan omgaan met de rest van je meubels als je de radiator op een slimme plek plaatst.

Published by